X
Back to the top

Bruiloften

Bruiloften

Samen met jullie en de gasten, halen we alles uit de kast om van jullie mooiste dag een
onvergetelijke happening te maken, waar nog lang over nagepraat zal worden!
Het invullen van uw muzikale wensen, zal tijdens het vastleggen van de boeking, grondig met u worden doorgesproken. En indien gewenst, kunt u naderhand te allen tijde nog eens contact opnemen, als u nog bepaalde vragen/wensen hebt. U hebt dus direct rechtstreeks contact met de band!
Door ons zeer ruime repertoire en ervaring, spelen we moeiteloos in op uw wensen, en die van de gasten, aangevuld met een spetterende lichtshow en top geluid. Het hoge entertainmentgehalte, waar we bekend om staan, zal de party snel doen loskomen.
Niks is ons te gek, we zijn pas tevreden als de tent op z’n kop staat!
Onze ervaring leert: elke stad of dorp heeft haar ‘eigen repertoire’, en hier spelen we op in, van top40 hits tot echte piratenmuziek, zelfs regionale tophits vergeten we niet.
Uw bruiloft zal vlekkeloos verlopen, daarbij wordt gelet op het geluidsvolume, die naar wens zal worden aangepast, alsmede het samenwerken/overleggen met de zaalhouder.
Dit laatste wordt als zeer prettig ervaren, daar we altijd een aanspreekpunt hebben, die direct communiceert met de band en/of zaalhouder, en meerdere keren per avond het volume niveau checkt, én waarbij u terecht kunt met verzoeknummers en/of vragen.
Ook zijn we uitermate geschikt voor een koperen, zilveren en gouden huwelijk. Deze vragen vaak een andere aanpak, die we vlekkeloos invullen.
Ons motto is dus ook: ‘YOUR PARTY, OUR JOB’