X
Back to the top

Over Ons

Wie zijn wij?

Partyband Heer en Meester staat keer op keer garant voor een onvergetelijke party,
door hun hoog entertainment gehalte, en veel interactie met het publiek.
Deze perfecte combinatie, bestaat uit 3 professionele muzikanten, die elk feest en elke leeftijdscategorie in beweging krijgt.
Een mix van de swing van de top 2000, de charmes van Nederlandstalig, de power van house en rock, of stampende feestmuziek zorgen voor een muzikale belevenis, afgestemd op uw wensen!
Deze formule werkt altijd, omdat ze niet met een vast repertoire werken, maar feilloos inspelen op het publiek.
Het geheel wordt nog eens fantastisch ondersteund door een verbluffende lichtshow, en het beste geluid.
‘YOUR PARTY, OUR JOB’!

Bandleden

DSC_3568_PirattPartyRo24.10.2021

Roy

Zanger/drummer/geluidstechnicus én de oprichter van deze succes formatie! Een perfectionist, goed is net niet goed genoeg voor deze Meester. Hij voelt elk feest moeiteloos aan, en is pas tevreden wanneer er een Party wordt bereikt, met een hoofdletter ‘P’. Dé motor van de band, die alle parts op muzikaal gebied, draaiende houdt.

Bianca

Bianca

Een spontane zangeres met uitstraling, en een geweldig gevoel voor entertainment. Ze beschikt over een flinke dosis podiumervaring, en enthousiasme waarmee ze elk publiek inpakt! Kortom; een gepassioneerde zangeres die perfect mixt met de band!

Erik

Erik

Zanger/toetsenist met meer dan 30 jaar ervaring in het circuit. Met zijn aanstekelijke enthousiasme, zijn professionele benadering als wel zijn passie voor de muziek, en de chemie tussen de muzikanten die er op het podium vanaf spat, is het een lust voor het oog en oor!